Фабрика за дигитален печат 2х2

За нас

Ние сме специализирани в производството на висококачествени печатни продукти. Нашата основна компетентност са печатът на персонализирани продукти с променливи данни и късите тиражни серии (1 до 1000 копия).

Ние печатаме на първата в България дигитално-офсетова машина Kodak NexPress 2100 plus. Kodak NexPress съчетава предимствата на уникалната хибридна дигитално-офсетова печатна технология, разработена от Heidelberg и Kodak, и водещите софтуерни web-to-print решения на Creo, които позволяват интелигентна и ефективна обработка на вашите поръчки през интернет, както и светкавична персонализация на продукти с огромна по обем променлива информация.

Фабрика за дигитален печат 2х2 разполага с качествени и високопроизводителни машини за широк спектър от довършителни операции като рязане, биговане, сгъване, лепене, шиене с телчета, поставяне на спирали, щанцоване и ламиниране. Това ни позволява да предлагаме на клиентите си продукт на конкурентна цена с гарантирано качество в особено кратки срокове.

Фабрика за дигитален печат 2х2 е част от Полиграфически комплекс Жанет 45, един от водещите производители на висококачествена офсетова и флексопечатна продукция в България.


poster