Фабрика за дигитален печат 2х2

Къси тиражи (1 до 1000 копия) с офсетово качество

Фабрика за дигитален печат 2х2 печата на първата в България дигитално-офсетова машина Kodak NexPress 2100 plus. Технологията, внедрена в NexPress е разработена от Heidelberg и Kodak, и е световно призната за една от водещите в бранша. Машината печата без плаки, което позволява отпечатването на единични бройки на конкурентна цена. Особено конкурентни сме в сегмента от 1 до 1000 копия при размер на листа 35/50 см.

Kodak NexPress използва прахообразен тонер, но полагането му върху листа става с гумени валове, подобно на офсетова машина. Това позволява печат върху широк спектър от субстрати от 80 до 350 г/м², като качеството на печат е несравнимо по-добро от това на конвенционалните принтери и плътно се доближава до офсетовото. За разлика от печатните машини от по-долните класове, Kodak NexPress 2100 plus позволява отлично управление на цвета, като цветопредаването надминава по вярност това на немалко офсетови печатници.

Патентованата от Кодак пета печатна секция позволява ефектно подсилване на цветността и подобряване на цветопредаването, както и симулация по софтуерен път на около 90% от съществуващите пантонни цветове.

Машината има възможност за полагане на пълен или частичен мат-лак. Уникалната NexGlosser технология, изобретена от Кодак, ви дава възможност за полагане на гланц-лак с ненадмината гладкост и блясък. Технологията няма анолог в бранша. Това е нещо, което трябва да видите!

Kodak NexPress печата с перфектен пасер, който се управлява по софтуерен път спрямо предния ръб на всеки печатен лист. При двустранен печат машината обръща листа автоматично (вграден перфектор), като го ориентира по същия ръб, така че да няма никакво разминаване между печата върху лицето и този върху гърба на листа.

В какво сме най добри