Фабрика за дигитален печат 2х2

Уникални web-to-print решения с патентован софтуер на KODAK

ПРИМЕР

Фирма АБВГ има 28 регионални офиса в България с повече от 5000 служители. Всеки от служителите има нужда от средно 200 визитни картички годишно. Визитките се печатат не по-рядко от веднъж на 6 месеца с цел поддържане на актуална информация. При всеки от служителите, обаче, визитките се изчерпват по различно време, в зависимост от неговия ранг и работни ангажименти.

Освен това фирмата наема между 50 и 80 нови служители всеки месец, които също се нуждаят от визитки, по възможност не по-късно от седмица след наемането им.

Понастоящем фирма АБВГ работи с печатница УФХЦ, където минималния тираж за визитки е 1500. По тази причина трябва да се съберат поне 10 служители, нуждаещи се от визитки, преди АБВГ да поръча. Регионалните мениджъри из цялата страна предават имената в централата, откъдето в крайна сметка се конфигурира списък с имена, които се изпраща на печатницата. Като резултат някои служители работят без визитки в продължение на повече от месец.

Какво предлагаме ние?

Всеки регионален мениджър от фирма АБВГ влиза в специално създаден за фирмата сайт със свое собствено потребителско име и парола, през който поръчва визитки за своите служители. Мениджърът прикача xls-ки файл с имената, позициите и данните на всеки от служителите, а нашият софтуер ги монтира автоматично върху визитките и ги показва на мениджъра в окончателния им вид, като му дава възможност да ги прегледа и одобри.

Минималният брой визитки, които могат да бъдат поръчани при нас, е 100 броя, а цената на визитка е една и съща независимо от обема на всяка от поръчките. Поръчките се изпълняват в срок от 24 до 48 часа, а клиентът получава визитките по куриер на адреса на конкретния регионален офис. Това позволява на фирма АБВГ несравнима гъвкавост и бързина на реакция, така че техните служители да не остават без визитки повече от ден или два.

Във всеки един момент финансовия директор на фирма АБВГ може да провери в реално време какви поръчки и на каква стойност е изпратил към нас всеки от регионалните мениджъри.

Патентованата от Кодак пета печатна секция на Kodak NexPress позволява възпроизвеждане на запазения цвят върху визитките на фирма АБВГ, а отличният контрол на цвета гарантира на клиента, че цвета няма да варира между различните партиди.

В какво сме най добри