Фабрика за дигитален печат 2х2

Печат върху широк спектър от субстрати, 80-350 г/м²

Благодарение на взаимствания от офсетовия печат принцип на пренасяне на цвета върху листа – посредством гумени печатни валове – Kodak NexPress 2100 plus може да печата върху изключително разнообразни по структура и грамаж субстрати. По това си свойство NexPress драстично се различава от огромното мнозинство от дигиталните принтери и плътно се доближава до класическата офсетова машина.

Фабрика за дигитален печат 2х2 разполага на склад с широк спектър от хартиени субстрати от 80 до 350 г/м² с разнообразни текстури (хромови – гланц и мат, офсетови, попиващи, структурни, цветни и т. н.), които са тествани и калибровани според изискванията на Кодак за качествена и безпроблемна работа с Kodak NexPress 2100 plus. Препоръчваме ви да се придържате към тези хартии ако държите на срочно и качествено отпечатване на вашите продукти.

Ако все пак настоявате продуктът ви да бъде отпечатан на специфичен нестандартен субстрат, който не е регистриран за работа с машината, ще ни е нужен известен период от време (обикновено няколко часа), както и определен брой листове от дадения материал (обичайно около 400 листа) за тестване и калиброване на субстрата. Едва след това ще можем да произведем вашия продукт – освен в случаите, когато материала не отговаря на изискванията за качество на Кодак.

За ваше улеснение Фабрика за дигитален печат 2х2 предлага безплатен каталог на препоръчваните от нас печатни субстрати, който може да получите в офиса на фирмата или да си поръчате по електронната поща след като попълните бланката за регистрация.

В какво сме най добри